VÅRA TJÄNSTER


Våra hushållsnära tjänster

Vi erbjuder löpande hemstädning och enstaka storstädningar samt fönsterputs där vi anpassar oss efter dina önskemål. Många av våra konkurrenter konkurrerar med bra priser på första städningen, om man binder upp sig på ett abonnemang. Vi vet att vårt jobb blir bra utfört och håller bra priser rakt av och utan bindningstider eller lockpriser! Du får ett bra utfört jobb, effektiv städning till rätt pris. I största möjliga mån använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel. Bra för miljön, våra medarbetare och för er. 200 kr/tim efter RUT-avdrag.          

Vi erbjuder flyttstädning med städgaranti och städar utifrån Mäklarsamfundets riktlinjer. Från 35 kr/kvm efter RUT-avdrag. Vi erbjuder också städning av dödsbo enligt samma riktlinjer. Från 70 kr/kvm (ej RUT-avdrag). 

Vi tar hand om er trädgård med gröna fingrar! Trädbeskärning, häcktrimning, ogräsbekämpning, gräsklippning, grävning och planteringar är exempel på vårt arbete. Från 200 kr/tim efter RUT-avdrag.

Vill ni ha hjälp att få gjort hemmafix som aldrig blir av? Sätta upp lampor på taket, skruva ihop möbler och annat som tar tid och inte är så roligt att göra? Vi fixar det. 220 kr/tim efter RUT-avdrag.

Ska ni flytta och behöver hjälp med flytten? Inom Västerås stad så erbjuder vi flytthjälp. Priset är från 220 kr/tim/person efter RUT-avdrag. Vi är alltid två personer som bär. Ni måste ha packat allt i flyttkartonger förutom större saker och möbler som vi bär som de är. Vi står för fordon och tillkommer gör transportkostnaden på 5 kr/km samt hyrkostnaden för släpvagnen. 

Vi utför de flesta slags bygguppdrag, renoveringar och andra snickeri- och målningsarbeten i er bostad, både inomhus och utomhus. Från 330 kr/tim efter ROT-avdrag.

Till företag, samfälligheter & BRF´er erbjuder vi fastighetsskötsel och lokalvård. Från 320 kr/tim (ex moms). 

SOLPANELER PÅ DITT TAK?
Grönt ROT-avdrag på 20%!

Med oberäkneliga elpriser är intresset för solpaneler stort. Vi erbjuder i samarbete med flera solcellsleverantörer i Västerås, en kostnadsfri förstudie med förslag för just ert hus. Vi har utbildade solcellsprojektörer som hjälper till i processen. Kontakta oss för ett förutsättningslöst hembesök! Ni har taket - vi har den rätta kompetensen!

Laddstation till din elbil 50% ROT på batterilagring!
Är ni i tankarna att skaffa elbil, eller precis har gjort det? Då kan vi erbjuda professionell installation av er laddbox, i samarbete med Elektrikern i Västerås! Vi erbjuder flera varianter, så att ni får rätt laddbox till er bil!

ÖVRIGA TJÄNSTER
Vi erbjuder också konsulttjänst vid intresse av fastighetsköp på Cypern! Läs mer på vår hemsida!

Tillhör ni skaran som eftersöker ett lugnare tempo, kanske efter ett hårt arbetsliv eller mitt i ett stressigt arbetsliv? Ett tempo som också innehåller ett behagligt klimat hela året? Föreställ er att ni kan få detta och mycket mer på magiska ön Cypern, i sydöstra hörnet av Medelhavet. Fördelarna är många att välja att bosätta sig på södra, grekiska, delen av Cypern. 

 Geddeholms Allservice
Vi förenklar din vardag!