Hemstädning - hjärtat i vår verksamhet

För oss som jobbar med hemstädning, betyder nöjda kunder allt! Vårt driv finns i att hjälpa familjer som har svårt att få vardagen att gå ihop, eller alla som saknar orken med det som känns tungt - att städa hemma. Då kommer vi för att göra vardagen lite enklare. Vi för en dialog om vilken hjälp just du behöver. Alla kunder är unika och vi anpassar vår städning efter dina behov och önskemål.  Det finns många anledningar till att välja just oss.

Vi erbjuder även prova-på-städning till reducerade priser! 

Boyta upp till ca 75 kvm: 2 städtimmar för 300 kr (ord pris 445 kr)

Boyta på ca 76-150 kvm: 3 städtimmar för 400 kr (ord pris 645 kr)


 1. Flexibel hemstädning på dina villkor
  När du väljer oss skräddarsyr vi din hemstädning i Västerås efter dina önskemål och ditt livspussel. Det är du som kund som avgör hur ofta vi ska komma och städa och vid vilken tidpunkt du vill att vi städar. Kanske vill du att vi städar när du är på jobbet, så att du kan njuta av känslan av att komma hem till ett fräscht och välstädat hem? Eller vil du hellre vara hemma för att uppleva hela processen tills ditt hem är rent?

 2. Professionellt utförd städning
  Vår skickliga personal har lång erfarenhet att städa och vet vad som krävs för att ditt hem ska bli skinande rent! Vi använder oss av bra städredskap och rengöringsmedel, så miljövänligt som möjligt, av hög kvalitet för att alltid kunna garantera att vår städning håller högsta tänkbara standard.

 3. Smidig process
  Det är enkelt att anlita Geddeholms Allservice! Efter att du kontaktat oss lämnar vi en offert som du får ta ställning till. Om du önskar så gör vi även ett kostnadsfritt hembesök där vi får möjligheten att få veta om vi kan uppfylla dina städönskemål. Du faktureras månadsvis efter att vi utfört ditt städuppdrag. Har du frågor eller funderingar är vi aldrig mer än ett samtal bort!

 4. Ett företag med god personalpolitik
  För oss är det viktigt att vår personal mår bra och känner sig trygga på jobbet. Vi är också övertygade om att välmående medarbetare presterar bättre. Därför är det en självklarhet för oss att alla våra anställa har avtalsenliga löner och arbetsvillkor.

 5. RUT-avdrag direkt på din faktura
  Tack vare RUT-avdraget är hemstädning en vardagslyx som inte behöver bli dyr. När du anlitar oss för hemstädning i Västerås är du berättigad till RUT-avdrag som minskar våra arbetskostnader med 50 % direkt på din faktura. Smidigare än så blir det inte!

 6. Bra priser på vår hemstädning
  Många av våra konkurrenter konkurrerar med bra priser på första städningen, om man binder upp sig på ett abonnemang. Vi vet att vårt jobb blir bra utfört och håller bra priser rakt av och utan bindningstider eller lockpriser! Du får ett bra utfört jobb, effektiv städning till rätt pris: 200 kr/tim efter RUT-avdrag.


Hemstäd Västerås

Vårt upptagningsområde är Västerås med omnejd. Det tillkommer alltid en start- och framkörningsavgift på mellan 35-45 kr per städtillfälle. Vi åtar oss även uppdrag ute på landsbygden, något som många av våra konkurrenter inte gör. 

Geddeholms Allservice
Vi förenklar din vardag!